Vårt bageri vann - Vi är Sveriges Bästa Butiksbageri!
ICA Maxi Visby - Årets butiksbageri i Butiksgastro 2023!

Vilken dag detta var och vilka insatser i finalen i Stockholm av Butiksgastro, där våra duktiga bagare stod som finalister i kategorierna Årets Butiksbageri. Bageriet representerades på plats av Lisa, Bashir och Roger.

Dagen startade i ottan på ICA Maxi Nacka där juryn bestående av Tea Malmegård, Roy Fares och Magnus Johansson bedömde de olika bakverken som skulle presenteras. Våra tävlingsbidrag var en fantastiskt pain au chocolat fylld med choklad och salmbär, ett flätat surdegsbröd, en Cookie med dubbel choklad och salmbär Från Gotland såklart. Samt en riktig vinnarbulle, en toscabulle på växtbaserade ingredienser.

Senare på kvällen var det galamiddag och prisutdelning på Fotografiska i Stockholm! Och visst gick det hela vägen för vårt fantastiska Butiksbageri som kammande hem titeln som Årets bästa butiksbageri!

Stort tack till alla fantastiska deltagare under tävlingen som presenterade så många smarriga och välkomponerade bidrag. Tack ICA Maxi Nacka för värdskapet och stort tack till Butiksgastro som initierat denna tävling som fokuserar på att lyfta fram våra duktiga kockar, bagare och konditorer ute i dagligvaruhandeln.

Vi är SÅ stolta över vårt gäng från bageriet, som varje dag bakar bröd och bakverk från grunden med kärlek och kunskap för att skapa det hantverk som vi erbjuder våra kunder från vårt bageri på ICA Maxi Visby.